screenshot_2016-06-02-18-36-53-1.png

Glass-sandwish

 

Dessa små sandwishar är försvinnande goda, enkla att göra och fulla av protein.

Topp och botten är gjorda av våffla.

Till våfflan behövs (1st):

1 ägg
1msk kakao
0,5 dl grädde
1 skopa proteinpulver (jag använder proteinbolagets GAAM Nutrition Casein med marängsviss smak)

 

Blanda och grädda tills våfflan är frasig. Jag skar ut dom med hjälp av ett kryddburkslock.

Fyllningen till glassen är gjord på:
0.5 dl grädde
0.5 dl rabarber/jordgubbs kvarg (sockerfri) och ett par färska hallon.

Hur länge de behöver stå i frysen är lite olika från frys till frys, men tills de känns genomfrysta. Ta fram de en stund innan servering så det blivit lite mjuka.

En reaktion på ”Glass-sandwish

  1. Pingback: Cıvata

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *